pondělí 1. října 2012

In Paris with SEPHORA

Minulý víkend jsem měla možnost díky Sephoře jet na víkend do Paříže a vzít s sebou i svého přítele. Když to spočítám, byli jsme v Paříži 30 hodin, z toho jsme 6 hodin spali, 6 hodin byli na koncertě Lady Gaga  a dalších 5 hodin na meetingu a následovném uvedení parfému Lady Gaga Fame v Sephoře na Champs Élysées, takže na nějaké další pobíhání zbývalo málo času. Jestli si někdo při návštěvě Paříže odpočinul, tak já rozhodně ne a snažili jsme se co nejrychleji obejít co se dalo. Bydleli jsme v Holiday Inn na Boulevard des Italiens, takže na Champs Élysées se dalo pěšky dojít krásně. Procházka po Boulevard des Capucines kolem Opery, Madeleine a následovně po Rue du Faubourg Saint-Honoré plné luxusních butiků, byla nezbytností. Skončili jsme jak jinak než na Champs Élysées, nakoupili pár maličkostí a oběhli ještě Vítězný oblouk a Obelisk. Zaskočili jsme do Ladureé na odpolední mňamku a jeli na Stade de France. Koncert byl výborný, v porovnání s Prahou asi o hodinu delší a za dva roky se výprava a choreografie rozhodně zlepšily. Rozhodně mám po koncertu nové songs v iPodu, které mě na youtube ani tak nezaujali ale naživo byly bomba!  Musím Sephoře za takový zážitek moc poděkovat a s vámi se alespoň trošku o něj podělit v následujících fotkách:) Čekejte ještě druhou část s druhým dnem, ale ta až budu mít i oficiální fotky:) Cestovali jste taky někdy někam takhle v časovém presu? 

Last weekend I had an opportunity thanks to Sephora to go for a weekend to Paris and take my boyfriend with me. If I count it, we were in Paris for 30 hours, including 6 hours of sleep, 6 hours of Lady Gaga concert and another 5 hours on the meeting then on the introduction of the perfume Lady Gaga Fame at Champs Élysées, therefore there was not much of free time. If any of you had a calm visit of Paris, I definitely didn't and we tried to see everything we had time for. We stayed at Holiday Inn at Boulevard des Italiens, therefore Champs Élysées was in a walking distance. A walk at Boulevard des Capucines past Opera, Madeleine and then Rue du Faubourg Saint-Honoré full of luxurious boutiques, was a necessity. We ended at Champs Élysées, bought few gifts and things, walked to Arc de Triomphe and Luxor Obelisk, We hopped to Ladureé for an afternoon cake and drove to Stade de Frane. Concert was amazing, in comparison to Prague it was an hour longer and after two years the staging and choreography really got better. I have few new songs on my iPod after the concert, since they did not really catch me on youtube, but in real they were amazing. I have to thank to Sephora for such an amazing experience and share with you a little bit of this trip through photos:) Also await another bunch of photos of the second day, but that will come after I receive official photos:) Did you also travel somewhere in such time pressure? 

6 komentářů:

  1. jak já vám závidím! Paříž je mým snem! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotografie:) Určitě to byl skvělý zážitek, také bych se jednou ráda podívala do Paříže - musí tam být krásná atmosféra.

    OdpovědětVymazat
  3. jeee krasne fotky!!moc ti to slusi
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. jůůůůů =) tak to musel být skvělý zážitek! =)

    OdpovědětVymazat
  5. To musel být skvělý, ale hektický zážitek. http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...