pátek 31. května 2013

Burgundy skirt


bag: ZARA
loafers, top: H&M
skirt: PRIMARK
ring: F&F
jacket: PULL AND BEAR
Déšť se sluníčkem se střídají během dne několikrát a proto jsem byla spokojená s výběrem této maxi vínové sukně. Nebyla mi zima, ale zároveň jsem konečně vyměnila kalhoty za sukni. Navštívila jsem takhle ve čtvrtek otvíračku H&M na Andělu a i když je poměrně hodně velké, asi pořád zůstanu věrná pobočce Na Příkopech. Večer jsem zaskočila do pár butiků během Prague Fashion Night a musím říct, že se mi tento koncept hodně líbí, ale bude potřebovat pár let na zaběhnutí, aby přilákal dostatek lidí. Byli jste se také podívat?:) A nakonec jsem si dala pár drinků v oblíbeném baru v centru. Docela ideální program:)) 

Rain and sun keep on switching during the day, so that's why I was so satisfied with the choice of this burgundy maxi skirt. I wasn't feeling cold, and I managed to finally switch trousers for skirt. I have visited like this the opening of a new H&M store. In the evening I have popped into few boutiques during the Prague Fashion Night and the concept is really great, however it still needs few years to attract enough people. And the day was ended by few drinks in my favourite bar in the city center. Quite an ideal program:)) 


11 komentářů:

  1. Nádherná sukně! Moc ti to sluší :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim,ze jsem supr fotograf a Ty supr modelina.)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně je krásná, moc ti to sluší! Bohužel nejsem z Prahy, takže jsem se nemohla zúčastnit, myslím si, že by bylo vhodnější, kdyby se taková akce konala třeba v pátek...:-)
    T.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá sukně a ještě ta číča k tomu :) V.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší sukně!
    Jsi krásná! :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. och! úžasná sukně!! Já bych takovou chtěla v černé :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné, pristane Ti to!

    http://www.margifashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...