středa 2. ledna 2013

New Year's and giveaway winner

weheartit.com

Rok 2012 pro nás znamenal spoustu nových věcí, ať už v životě, tak ohledně blogu. Začaly jsme více cestovat samy, užívaly si na horách ve Špindlerově Mlýně, debatovaly v Bratislavě a Bathu, bloudily po Londýně a odpočívaly v Budapešti a Portugalsku. Díky Sephoře jsem se podívala na dva dny do Paříže a na Lady Gagu a i když to byl jeden z nejhektičtějších zážitků, tak byl neuvěřitelně úžasnej. Mluvme ale více o blogu, rok 2012 pro nás znamenal spoustu nových spoluprácí a nejvíce se nám potvrdilo, že spolupráce se zahraničníma online obchodama se moc nevyplatí. Za to spolupráce s Lindexem a Sephorou nás baví čím dál tím víc a užíváme si každý moment recenzí nebo showroomů. Letos jsme se také poprvé dostaly na Fashion Week/endy v Praze a to rovnou na všechny tři které proběhly. Prague Fashion Weekend se stal skutečností díky HTC, Redkenu a MaudHomme. Dreft Fashion Week nás zase přilákal na vítězku Black Card. A do třetice Designblok, který jsme si užily s Verčou společně asi nejvíce. Rozhodně pro nás byl 2012 hodně nabitý a my se už teď těšíme na lednové akce:) Jako nejdůležitější akci za tento rok považujeme náš maturitní ples, který byl perfektní v každém ohledu a jako většina studentů na něj nikdy nezapomeneme a určitě ho zařadíme k nejkrásnějším momentům našeho života (už jen proto, že nám to všem tak strašně slušelo!:))) Nesmím ale taky zapomenout na to, co nám dává blog sám o sobě. Vzhledem k naší nadcházející maturitě, která z nás vysaje všechnu energii potřebujeme něco, co nám zlepší náladu a donutí nás si dát na chvíli pauzu a odreagovat se. Přesně k tomuhle nám blog vždycky sloužil a my věříme, že s náma protrpí a tenhle půlrok. Šťastný Nový Rok!

S Novým Rokem, nové mravy a tak se nás můžete také začít ptát na formspring.me :))

Apřichází i náš dářek vám a to specielně pro Zuzzynka, která vyhrála naší Vánoční giveaway. Gratulujeme a očekávej od nás e-mail:)


2 komentáře:

  1. Právě jsem si tu přečetla, že jsem vyhrála vaší poslední Giveaway. Mám z toho hroznou radost:) Chtěla bych vám holky popřát všechno nejlepší do nového roku a hlavně štěstí na otázky u maturity. Zvládli jsme to i my, tak to dáte taky :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...